Logo Vrijwilligerswerk-Eemsdelta

Vrijwilligerswerk Eemsdelta

Voor bewoners en organisaties uit de gemeente Eemsdelta

"Ik wil graag iets betekenen voor een ander"

Onze vrijwilligersvacaturebank Vrijwilligerswerk Eemsdelta ondersteunt in de gemeente Eemsdelta inwoners bij het vinden van vrijwilligerswerk en organisaties bij het vinden van vrijwilligers.

Jarenlang maakten we hierbij gebruik van de website vrijwilligersgroningen.nl. Dat doen we nog tot 31 december 2021. Daarna gaan we over naar een eigen website, vrijwilligerswerkeemsdelta.nl.

Ben je al bij ons ingeschreven?

In dat geval ontvang je van ons een mail. Hierin informeren we je over de naderende verhuizing en per wanneer je je kunt aanmelden bij onze nieuwe website.

Ben je nog niet bij ons ingeschreven?

Je kunt je nog tot 15 december bij ons aanmelden op vrijwilligersgroningen.nl. Voor organisaties geldt dat je nog vacatures kunt plaatsen, al zijn deze nog enkel tot het eind van het jaar te zien. Vanaf 1 januari 2022 zijn de vacatures niet meer zichtbaar.

Op de hoogte blijven?

In de maand januari komt onze nieuwe website Vrijwilligerswerk Eemsdelta online en kun je je (opnieuw) inschrijven voor het zoeken naar vrijwilligerswerk of vrijwilligers. Als je je via onderstaand aanmeldingsformulier inschrijft voor de nieuwsbrief houden wij je graag op de hoogte van de voortgang.

Op de hoogte blijven?

Je gegevens zijn bij ons in veilige handen. Wij gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden van het vrijwilligerswerk in de gemeente Eemsdelta en om contact met je op te nemen in het kader van een aanbod of aanmelding voor vrijwilligerswerk. In ons privacyreglement lees je hoe we met jouw privacy omgaan.

Vrijwilligerswerk is...

vrijwilligerswerk

Meer informatie?

Wil je informatie over het vrijwilligerswerk in de gemeente Eemsdelta?

Voor het maken van een afspraak of vragen over vrijwilligerswerk zijn we op dinsdag en donderdag van 8.30 tot 12.00 uur bereikbaar op tel.nr. 06-30698742 en/of kun je mailen naar ons e-ailadres vrijwilligerswerk@cadanzwelzijn.nl.

Of stuur een bericht via ons contactformulier door op onderstaande knop te klikken.

Wat is Vrijwilligerswerk Eemsdelta?

Onze vrijwilligersvacaturebank Vrijwilligerswerk Eemsdelta ondersteunt in de gemeente Eemsdelta inwoners bij het vinden van vrijwilligerswerk en organisaties bij het vinden van vrijwilligers.

Copyright 2022 | Cadanz Welzijn

Neem contact met mij op

Wil je meer weten over het werk van Vrijwilligers Steunpunt Eemsdelta? Vul dan onderstaand formulier in dan nemen wij contact met je op.

favicon

Onze website maakt gebruik van enkele anonieme cookies. In ons privacyreglement lees je hoe wij omgaan met jouw privacy.